2010年2月6日 星期六

七百萬精蟲努力受精民主

全港有七百萬條精蟲,本來條條專心致志,一心力爭上游,排除萬難,令香港民主受精--畢竟這顆民主卵子,幾十年來因種種原因,或擱淺,或自爆,或腐滅,罕有過哈雷慧星。
好喇,今日難得有公投撩燙,攪到全身欲火焚身,欲欲若射,點知忽然俾個"終極普選聯盟"既避孕套套住--好彩呢個套紙咁薄虛張聲勢,一射就穿。
但係唔好咁安心,因為仲有民痙攣一幫殺精劑殺出黎,仲有祖國酸性其高既陰道,一遇壞份子黑五類,肌肉就會猛烈收縮,令好多精蟲或被酸死,或被夾扁,損失慘重。部份半來就無心游曳、甚至昏頭轉向既精蟲仲中途調頭,差d害得香港精血倒流縮陽入體。
但係不輪中國呢個民主閏女幾抗拒,即使初嘗民主春宵要流幾多血,我相信香港既精蟲們都會力爭而上,不惜代價,至少先令香港民主受精成B! 中國呢個民主閏女成日話唔要唔要,其實根本就係自欺欺人。點解?因為至少佢體內十三億細胞早有異動,早令閏女不時局部發熱紅暈,混身不適。但係閏女佢偏偏唔願唔面對:明明成日唔安訓唔落,明明每月大出血,佢都唔願承認自己個身體大喊要同民主抱抱,妄想喺下體貼塊膠布止血,以為無事。
所以各位精兄蟲弟,我地禁慾都禁左十二年,唔好亦不可再等!循序漸進?到今時今日,前戲都無得做,衫腳都未揭過,淨係睇AV!只怕到時肯俾你做個時,對方物是人非,你都垂垂老矣,精力早被拖光陰盡。既然郎有心妹有意(註:八九年嗰次大浴血,本來可以順利和平受精,可惜閏女既心魔中共不識雲雨,怒羞成怒兼妄想發作,視民主為妖邪穢物,攪到今日中國對任何與民主有關既器物人都避之則吉,怒目圓睜),今次公投,就等精蟲們抖擻精神,等民主閏女小試牛刀,話唔定慾海翻波燎原星星,覆雨翻雲後,全中國、十三億細胞都體到雲雨之潤甜,真真正正成為一個大人!

沒有留言: